Mobila nät

Elektroskandia har lång erfarenhet av att leverera ett brett produktsortiment, anpassade logistiklösningar och teknisk support för kunder som är verksamma inom byggnation av mobila nät i och utanför Sverige. Vi samarbetar med de mest kompetenta leverantörerna som kan leverera långsiktiga och hållbara produktlösningar, för att möta operatörernas kvalitetskrav.

5

Anpassat produktsortiment

Elektroskandia har ett produktsortiment anpassat för byggnation och underhåll av mobila nät. Den erfarenhet vi har gör oss snabba från ord till handling när det gäller att leverera priser och lösning till kunderna, för att därefter samordna logistiken från de utvalda leverantörerna till den mobila site där byggnationen sker.

Nordisk distribution

Elektroskandia kan distribuera telecomprodukter till alla länder inom EU. I Norden kan vi med korta ledtider nå våra grannländer på samma sätt som vi levererar till regionerna i norr och syd. Till Norge har vi möjligheten att kunna exportera till Norskregistrerade bolag på 2-3 dagar från vårt centrallager i Örebro. I Norge kan även Elektroskandia i Sverige ta hjälp av systerbolaget Otra AS med HK i Drammen och med flera uthämtningsställen runt om i Norge.