Välj en sida

Vi hjälper dig före, under och efter köpet

Vi vill att våra kunder skall se oss som en samarbetspartner när det gäller systemlösningar inom tele, data & säkerhet. Man skall som installatör aldrig vara osäker på om man kan åta sig jobbet – vi på Elektroskandia hjälper till hela vägen fram till färdig, godkänd anläggning.
Elektroskandia levererar kompetens och heltäckande teknik till alla typer av objekt – från den mindre butiken till det stora köpcentrat.

Offerering
Med hjälp av de underlag vi får från installatör eller konsult tar vi fram den bästa systemlösningen för varje enskilt objekt.

Projektering
I de fall det krävs kan vi hjälpa till med projektering. Våra tekniska säljare kan ge systemförslag och medverka vid projektering av an- läggningen.

Utbildning
Vi håller kontinuerligt utbildningar om produkter, system och regelverk. Vi kan även erbjuda handhavande- utbildning för slutkunden.

Seminarier
Vi anordnar ofta seminarier kring våra olika produktområden. Hit är såväl installatörer som konsul- ter och slutkunder välkomna att lyssna och ställa frågor kring de olika lösningarna.

Systemsupport
Via vår rikstäckande support kan du alltid få den hjälp du behöver när det gäller systemlösningar.

Projektledning, driftsättning och anläggarintyg
Med hjälp av våra auktoriserade anläggarföretag erbjuder vi projektledning, driftsättning samt de anläggarintyg som krävs i en säkerhetsentreprenad.

Ett komplett produktsortiment med hög tillgänglighet

Brett sortiment
Elektroskandia erbjuder ett unikt brett och högkvalitativt utbud på mer än 10 000 lagerförda produkter inom tele, data & säkerhet.

Lokal närvaro
Det är aldrig långt till närmaste Elektroskandiabutik. Idag har vi 49 butiker runt om i landet.

Kundanpassat lager och leveranser
Med vår logistik kan vi anpassa och märka leveranserna efter era önskemål. I din lokala butik har vi möjlighet att anpassa lagerhållningen efter er verksamhet och behov när det gäller dagliga inköp eller servicearbeten.

E-handel
Allt fler kunder ser fördelarna med att e-handla hos Elektroskandia. Idag är det över 14 000 registrerade användare.

Effektiv logistik
Vårt effektiva logistiksystem har resulterat i att leverans- säkerheten till kund är så hög som 99,6%.

Kostnadseffektivt
Effektiv lagerhållning och transportsamordning gör dessutom Elektroskandia till en av branschens mest kostnadseffektiva elgrossister.