Välj en sida

Erbjud LED-belysning till dina stora och små projekt

Erbjud LED-belysning till dina små och stora projekt, oavsett vilken miljö du ska utföra din installation är LED det enda rätta alternativet. Du ökar värdet i din affär och din kund får en hållbar belysningslösning och sparar energikostnader.

Är det högt i tak?

Då är CoreLine Highbay den rätta armaturen för dig

Har du inte möjlighet att byta armaturen just nu?

Då är TrueForce Highbay den LED-ljuskälla du behöver

Har du lägre takhöjd i en robust miljö?

Då är Coreline IP65 kapslad LED-armatur ditt val. Den är både damm- och vattentät.

Hitta rätt LED-lysrör för dig?

Visste du att det finns LED lysrör för alla applikationer?
Hitta rätt LED-lysrör för dig, klicka här!

Välj rätt belysning till ditt projekt och miljö

Vid stora och små projekt ska du välja LED belysning och att den planeras utifrån lokalens eller miljöns förutsättningar. Är det högt i tak? Är det robust och dammigt? Ska du installera belysning utomhus? Du kanske står inför ett projekt i kontorsmiljö och vill hjälpa personalen att må bra på jobbet med energieffektiv belysning. Erbjud ett LED-alternativ.

Oavsett vilket projekt du står inför så kan vi på Elektroskandia hjälpa dig till rätt belysning med produkter från Philips.

Gör fler affärer

Med LED-belysningslösningar från Elektroskandia och Philips kan du öka värdet i din affär.

Gör dig redo för nya tider! De kommande EU-förordningarna innebär att allt fler företag kommer vilja uppgradera från konventionell belysning till avancerade LED-belysningslösningar.
Med denna uppgradering, som stöds av statliga subventioner, kommer företag erbjudas mer bekvämlighet och ökad energieffektivitet. Detta kräver att du som installatör ska få rätt kunskap från en betrodd partner.
Därför har Elektroskandia och Philips ingått ett samarbete som låter dig som installatör att ta del av de affärsmöjligheter som erbjuds.