Välj en sida

Det senaste och mest kraftfulla komplementet till vårt kabelstegssortiment är KHZSP85 från Schneider Electric – en stark stege med höga sidor och utmärkta egenskaper. Den har utvecklats för att kunna möta de mest krävande tunnelförhållanden men fungerar i alla typer av installationer.

Med en SWL-standard som överstiger 200 kg/m vid 3 meters spann och som klarar upp till 62 kg/m 6 meters spann, erbjuder detta nya sortiment tunga belastningsegenskaper. Notera att för varmförzinkade stegar är SWL vid 9 m konsolavstånd 16 kg/m. Vår automatiserade bågsvetsningsprocess garanterar maximal styrka vid alla svetspunkter. För att möta de korrosionsförhållanden som kan uppstå i tunnlar finns stegarna i både Syrafast 316 l och Varmförzinkat stål från vår egen galvaniseringsanläggning. Den är skräddarsydd för att säkerställa den bästa galvaniseringskvaliteten på marknaden.

Till webbshop>
Till katalogen>