Välj en sida

Schneider Electric lanserar ett nytt smart system för energiövervakning i villor, sommarstugor och lägenheter.

Resi9 är innovativ produktdesign när den är som bäst. Lösningen har en tidsbesparande kapsling som belönats med Reddot Award – en internationell utmärkelse inom produktdesign. Den är konstruerad för att underlätta installation. Tack vare det tillhörande onlineverktyget är Resi9 enkel att konfigurera och driftsätta. Appen Wiser Energy gör det möjligt att övervaka centralen via din smartphone. Du kan då enkelt jämföra nuvarande energikonsumptionsnivåer med tidigare månader, hålla koll på individuella laster, skicka en varning till bostadsägaren om fördefinierad budget överskrids m.m. Om något oförutsett inträffar får bostadsägaren ett larm i telefonen.

Resi9 tar både elektriker och konsument till en ny nivå: All installationsrelaterad information kan lagras på nätet, vilket gör det lättillgängligt. Nu kan du nå dina dokument med bara några klick. Det har aldrig varit så lätt att hålla dokumentationen uppdaterad.

Till webbshop>>
Läs mer här

Instruktionsfilmer
Resi9 – Montage av kapsling
Resi9 + Wiser Energy
Wiser Energy installation
Wiser Energy anslutning mot nätet
Resi9 med Wiser Energy – driftsättning
Date ELEC, appen för lagring och delning av dokument