Välj en sida

HALO Wallbox™ är designad här i Sverige, så vi vet mycket väl vad det innebär att vara utsatt för tufft väder och hårda vindar. Därför är det självklart för oss att utveckla en produkt som klarar såväl extrema temperaturer som fukt och fysiskt tuffa utmaningar, vilket har gett den en IP66-klassning.

HALO Wallbox™ är tillgänglig som 3,7 kW och kommer snart att finnas även med 7,4 kW, 11 kW och 22 kW. Boxen är också utrustad med en extra 16A Schuko-kontakt, det vill säga ett vanligt vägguttag.

Till Webbshoppen ->

Med en HALO Wallbox™ på väggen i ditt garage behöver du aldrig plocka fram laddkabeln ur bilen, du pluggar bara in den fasta kabeln direkt i bilen. Det kanske inte låter som en så viktig fördel, men lita på oss – när du kommer hem med fyra matkassar och ett par hungriga barn direkt från dagis vill du utföra så få moment som möjligt. Väl inpluggad indikerar LED-ringen runt boxen att din bil är igång och laddar. Laddkabeln är dessutom lång nog för att du ska slippa tänka på åt vilket håll du ska parkera.

På undersidan av HALO Wallbox™ sitter ett extra uttag som gör att du enkelt kan plugga in en motorvärmare, ladda ytterligare en bil med extern kabel eller helt enkelt koppla in gräsklipparen när det behövs.

När du skaffar en elbil är det viktigt att ditt hus klarar av spänningen och att elen är korrekt dragen. När det är dags att installera en HALO Wallbox™ görs detta av en behörig elektriker och den blir på så vis ett kvitto på att elen i ditt hus faktiskt är rätt dragen och klarar av att ladda din elbil. En enkel garanti mot otrevliga överraskningar i framtiden.