Välj en sida

Smarta lösningar och små mått.

En ny serie industriarmaturer med många smarta lösningar. Tack vare LED-tekniken kan man minska storleken till en bredd av bara 67mm och en höjd av 56mm men ändå få en ljusstark armatur. Armaturen är gjord av slagtålig polykarbonat-plast (PC) och har IK08-klassning.

Serien är D-märkt vilket innebär begränsad yttemperatur. Lämplig i miljöer som industri, snickerier och djurstall. Monteras i tak eller på vägg med medföljande fästbyglar av metall som kan placeras utefter armaturens längd utan fasta positioner vilket ger stor flexibilitet vid montering. Med fästbyglarna medföljer även en triangelbygel som används vid linmontage.

Ledningsinföring genom förskruvning i gavlarna, försedd med snabbkopplingsplint 3×1,5mm2 i varje ända av armaturen. Finns även i utförande med rörelsevakt (PIR). Som tillbehör finns omslutande fästbyglar av rostfritt stål att använda vid extra utsatta miljöer.

Specifikationer Ljusdata: 4000K, CRI80, Livslängd 50 000h (L80/B10) Elektriska data: 230V, IP66, Klass II, D-märkt, IK08

Här följer en länk till produkten, Klicka här!