Välj en sida

Elektroskandia har mycket att presentera på Elfack i år. Produktnyheter från Cebe Belysning samt Elektroskandias stora utbud av tjänster.

Som vanligt arrangeras Elfack på Svenska Mässan i Göteborg, i år den 9–12 maj. Mässan är Nordens största mötesplats för el­ och energibranschen. Elektroskandia har i år en större monter än för två år sedan för att få plats att presentera allt nytt från företaget.

– Det händer mycket inom belysning och utvecklingen går fort. På mässan kommer vi visa upp det senaste från Cebe, när det gäller såväl inom­ som utomhusarmaturer. Fokus i montern kommer att ligga på ny teknik, styrningar och energibesparing. Vi kommer bland annat visa dynamiskt ljus samt belys­ning som strömförsörjs via PoE, säger Elisabeth Kignell, marknadschef Belysning på Elektro­skandia. Även Elektroskandias omfattande utbud av tjänster kommer att presenteras i montern.

– Vi presenterar vårt nya logistikcenter och de fördelar det kommer innebära för våra kunder. Dessutom visar vi våra digitala tjänster, med bland annat ny webb och en ny app. Vi kommer även informera om våra olika logistiktjänster, med vilka våra kunder kan effektivisera arbetet och öka lönsamheten, säger Kjell Roman, chef Marknadskommunikation på Elektroskandia.

Elektroskandia finns på plan 2 monter F03:28.