Välj en sida

Med sin design och flexibilitet ger Molior möjligheter till att skapa kreativa miljöer, den unika optiken gör Molior till ett utmärkt val där det finns krav på hög belysningskomfort.

LED som ljuskälla är svår att arbeta med eftersom det är en lite intensivt lysande yta som lätt orsakar störande ljus på olika sätt. Utmaningen har varit att skapa armaturer och belysningslösningar där ljuskällan inte orsakar besvär och bländning vilket många gånger påverkar verkningsgraden.
Fördelen med tekniken kring LED-modulerna och linserna i Molior är att ljuset styrs till en mycket användbar ljusfördelning med mjuk övergång från LED-ljuskällans yta och den direkta omgivningen utan att påverka effektiviteten.

Till skillnad från många andra typer av infälld och utanpåliggande armaturer ger Molior en tydlig upplevelse av var ljuset kommer ifrån på ett mycket behagligt sett, designen av armaturen ger också möjligheten till att skapa egen design i sin anläggning.

Rösta på Molior i Elfack Design Award 2017. Ta rulltrappan till plan 2, från B-hallen, utställningen kommer att vara på balkongen.

Besök oss även i vår monter, vi finns på plan 2 monter F03:28.

Läs mer»