Välj en sida

Schneider Electric lanserar världens första industriella tidrelä baserat på NFC-teknik.

Zelio Time – Ett tidrelä med NFC-teknik revolutionerar marknaden och gör det möjligt för användaren att ställa in tider och funktioner med hjälp av en smartphone.

Räkna med högre effektivitet

Genom att flytta kontrollen för tidsinställningar och funktioner till en mobil enhet minimeras utbudet av antal produktreferenser och detta effektiviserar drastiskt inköp och lager för användaren. Zelio Time – NFC tidrelä innehåller 28 tidfunktioner med hög noggrannhet. Produkten täcker också ett brett område av matningsspänningar. Allt finns i en enda produkt.

Räkna med oöverträffad precision

Ett problem för industrin är produktens noggrannhet. Traditionella tidreläer ebjuder en noggrannhet med felmarginal upp till 10%. Zelio Time – NFC Tidrelä eliminerar nästan alla möjligheter för fel då noggrannheten är 0,2%. Detta resulterar i en process som erbjuder upp till 50 gånger högre noggrannhet.

Spara tid och förenkla verksamheten

Användare kan också räkna med att avsevärt minska den tid man ägnar åt att ställa in in tidreläer. Skruvmejslar och komplexa instruktioner kan lämnas därhän då inställningar görs med en intuitiv applikation i en smartphone. Tidsbesparande funktioner som kloning och lagrade inställningar tillåter användare att implementera samma tidsfunktioner i flera reläer. Inställningar kan läsas och ändras utan att röra potentiometrar eller rattar, arbetet förenklas och det är möjligt att identifiera och diagnostisera inom några sekunder.

Njut av den extra säkerheten

När man installerar Zelio Time – NFC Tidrelä garanteras att inställningarna skyddas mot obehöriga ändringar genom ett säkert lösenordskydd.

Schneider Electric är stolta över att integrera spjutspetsteknik i sitt Zelio sortiment för att ytterligare utveckla automatiserade operationer för sina kunder.

Beställ ditt NFC-Tidrelä här E 4030175

Länk till video