Välj en sida

SIRIUS Act är Siemens nya tryckknappsserie med en komplett portfölj för industriapplikationer och som erbjuder en ny och fräsch design samt många nya funktioner som skapar konkreta kundfördelar.

bild-sirius-act-familj_p_ic01_xx_00286v

    1. Design; Det går att välja mellan 4 olika designlinjer i form av: 1. Plast. 2. Plast med metallring. 3. Metall. 4. Metall slimmad.
    2. Montage; Superenkelt montage som verkligen sparar tid i montagearbetet. Även möjligt med enhandsmontage vilket eliminerar behovet av att behöva ta hjälp av kollega vid montaget. Montaget är också riktigt stabilt och där knapparna och vreden ej kommer att börja rotera efter en viss tid.
    3. Robusthet; Alla tryckknappar kan användas i alla olika typer av miljöer och applikationer i och med att högsta kapslingsklassen IP69K gäller för samtliga tryckknappar. För ett urval finns även godkännande för användning i ATEX miljöer.
    4. Kommunikation; Flera olika typer av kommunikationsmöjligheter genom de standardiserade gränssnitten AS-Interface, IO-link och PROFINET. Detta ger bland annat fördelar i form av minskad förtrådning, reducerade felkällor, snabbare montage och idriftsättning samt enkelt produktutbyte.

Genom nedan länk får du mer information om Siemens nya tryckknappsserie.

https://mall.industry.siemens.com/mall/en/WW/Catalog/Products/10216935?tree=CatalogTree