Välj en sida

Idag tar vi för givet att vi ska kunna sköta det mesta i vår vardag mobilt. Med hemlarmet Yale Easy Fit Smartphone kan du hålla koll på din bostad när du inte är hemma.

Easy Fit Smartphone för en mobil livsstil
Oavsett var du befinner dig måste du kunna lita på att ditt hem är säkert. Idag är vi människor rörligare än någonsin. Vår mobila livsstil ställer allt högre krav på att vi ska kunna hantera vardagen, arbetet och samtidigt hålla koll på vad som händer ute i världen direkt i vår Smartphone eller surfplatta. Med hemlarmet Yale Easy Fit Smartphone kan du hålla koll på din bostad och ditt larm driekt i mobilen – var du än befinner dig.

Styr hemlarmet via din Smartphone
Larmet kan trådlöst kopplas till upp emot 40 enheter och du styr larmet direkt från din Smartphone, surfplatta eller dator. Hemlarmet kan även kompletteras med olika övervakningssystem. Med hemlarmet Yale Easy Fit Smartphone skyddar du enkelt dig och din familj från intrång i er privata sfär.

Smarta tillbehör till ditt hemlarm
Släckte du stearinljusen? Ta en bild med detektorn och kolla eller aktivera larmet via din Smartphone om du glömde att larma på när du gick hemifrån. Till Yale Easy Fit Smartphone finns en rad smarta tillägg, bland annat rörelsedetektorer, husdjursdetektorer, panikknapp och rökdetektorer. Med dessa tillbehör ökar du tryggheten, får full kontroll och behöver inte ens vara på plats för att sköta om det.

Yale Easy Fit Smartphone är ett enkelt alarm att komma igång med och att använda. Alla komponenter är förprogrammerade.

Yale Easy Fit Smartphone kompletterar hemlarmserien Yale Easy Fit. Ägaren behöver endast aktivera batterierna och montera larmet, så hittar centralenheten alla komponenter automatiskt.

Det finns flera intressanta tillbehör till hemlarmet, som exempelvis en kameradetektor vid utlöst alarm och möjlighet att ta bilder när du vill via appen.  Appen innehåller loggfunktion och du kan självklart manövrera larmet på distans. Vill du tända och släcka dina lampor från appen, finns det en uppkopplad strömbrytare som tillbehör.

Hemlarmet Yale Easy Fit Smartphone är/har:

  • Lätt att installera och använda
  • Trådlöst och för-konfigurerat
  • En trygg leverantör med svensk distribution
  • Inte någon månadsavgift
  • Slutkundssupport

Klicka för att komma till katalog: