Välj en sida

Comfort G2 Tune från Hidealite är en infälld LED-armatur med förstärkt känsla av äkta halogenljus och fantastisk färgåtergivning, Ra>95. Armaturen ger en varmare ljusfärg när du dimrar ner; från ”arbetsbelysning” på dagen till ”mysbelysning” på kvällen. Comfort G2 Tune ljusregleras med många av de vanligaste dimrarna på marknaden. Levereras med fasdimringsbart drivdon försett med vidarekopplingsbara snabbkopplingsplintar och skruvfri dragavlastning som ger blixtsnabb installation. Monteras under spärrskikt tillsammans med Spot Guard Gles.

  • Dimrar ner färgtemperaturen och skapar känslan av äkta halogenljus
  • Mycket god färgåtergivning Ra>95
  • Inklusive fasdimringsbart drivdon med snabbkoppling för enkel 230V anslutning
  • Lågbyggande montage under spärrskikt med Spot Guard Gles  (E74 667 02)

E74 639 26 Comfort G2 Tune
E74 639 27 Comfort G2 Tune IP44