Välj en sida

Sommaren närmar sig med stora steg!
Hög tid att tänka på upprustning och kanske utökning av campinganläggningen. GAROs klassiska campingstolpe har delad lucka för att varje campinggäst ska ha exklusiv koll på just sitt eget uttag. Varje insats är försedd med skyddsbrytare för att strömmen ska brytas så snart ett eventuellt elfel uppstår i insatsen eller i tillkopplade enheter, t ex husvagnen. Stolpe och insats är tillverkade i aluminium och med gjutna sidor – ingen plast någonstans. Även insatsen är i plåt. Hela installationen är mycket tåliga för yttre mänsklig åverkan, regn, rusk och sol.
Insatserna finns med eller utan mätare.

Vi har satt ihop två lämpliga paket med 16A uttag. Det ena paketet är med mätare och det andra utan. I övrigt är det helt identiskt innehåll

Se Campingpaket alternativ 1 här–> E96 000 67
Se Campingpaket alternativ 2 här–> E96 000 68