Välj en sida

PRESENCE – Säkerhetskamera för utomhusbruk som känner av människor, bilar och djur

Netatmo Presence är den första säkerhetskameran för utomhusbruk som upptäcker och meddelar dig om människor, bilar och djur.

Den analyserar och meddelar om någon driver omkring runt ditt hem, om en bil kör in på uppfarten eller om ett djur befinner sig på tomten i realtid.

Med Presence kan du titta till ditt hem när som helst via direktuppspelning, var du än är och på vilken enhet som helst. Anpassa meddelanden efter dina behov: välj att få meddelanden om valfri kombination av människor, bilar och djur, eller för alla tre.

Den integrerade, smarta strålkastaren skrämmer bort oönskade besökare och belyser vägen. Den kan ställas in så att den tänds när Presence upptäcker en person, en bil eller ett djur.

Presence installeras enkelt som utomhusbelysning Byt bara ut en av dina utomhuslampor och anslut via Wi-Fi. Få fantastiska bilder i fullHD (1080p) i alla ljusförhållanden E96 472 50

WELCOME – EN REVOLUTIONERANDE INOMHUSKAMERA övervakningskamera med ansiktsigenkänning

Welcome är en smart inomhuskamera med ansiktsigenkänningsteknik. När dina barn eller äldre föräldrar passerar kameran skickar Welcome deras namn direkt till din smartphone. Du vet när dina nära och kära är hemma i trygghet och får meddelanden när kameran upptäcker en okänd person.

Tack vare ansiktsigenkänning kan du individuellt inaktivera videoinspelning och meddelanden helt för vissa personer, som din tonåring eller partner.

Welcome känner även av och meddelar dig om larm, oavsett om det är en rökdetektor, COvarnare, ett säkerhetslarm eller en siren. På så sätt kan ge ditt hem ett bättre skydd.

Alla videoklipp lagras separat på kamerans lokala micro-SD-kort, med möjlighet till extra säkerhetskopiering till din personliga FTP-server eller Dropbox. Video i full-HD (1080p). E96 472 49

 

Yale Doorman gör livet enklare

Med det digitala låset Yale Doorman behöver du aldrig mer leta efter borttappade husnycklar.

Enkelt

Gör ditt liv lite enklare. Sluta leta efter dina nycklar och lås upp dörren med en kod istället. Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst. Med Yale Doorman kommer du alltid in.

Tryggt

Med Yale Doorman har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du alltid vem som kommit hem och om dörren är låst. Du kan även koppla upp ditt lås och larma av samtidigt som du öppnar.

Bekvämt

Skapa tillfälliga koder för besökare eller släpp in dem på distans från din mobiltelefon. Gå ut med hunden, ta ett varv i joggingspåret eller spela fotboll med kompisarna utan att hålla reda på några nycklar. Det finns även möjlighet att skapa tidstyrda koder. Praktiskt ifall du har återkommande service i din bostad.

NETATMO – Din egna väderstation direkt i din telefon

Netatmo är en komfortmonitor som håller koll inte bara på ditt lokala väder utan även luftkvaliteten och ljudnivån inomhus såväl som temperatur både ute och inne.

Installationen är enkel: sätt upp den ena sensorn inomhus och den andra utomhus, installera appen och sedan låter Netatmo dig hålla koll på klimatet i din smartphone, surfplatta eller dator.

Du får veta hur klimatläget är just nu eller hur det har varit över tid i diagram. Du kan även se vädret i andra väderstationer över hela världen.

Enkelt att bygga ut om du t ex vill mäta i flera rum eller komplettera med regn och vindmätare. E96 472 55

NETATMO – Fjärrstyrd termostat för ditt smarta hem

Netatmo Thermostat låter dig fjärrstyra din värmeanläggning från din smartphone, surfplatta eller dator via Thermostat-appen (Android, iOS, PC och Mac). Termostaten installeras enkelt och alla delar som behövs ingår i paketet. Nu är det enkelt att styra värmen i hemmet vart än du är och kontrollera din energiförbrukning!

Sparar energi

Via appen lagras din inomhustemperatur och energiförbrukning. Varje månad får du en rapport som sedan kan hjälpa dig att justera din användning för optimal energieffektivitet.

Passar termostaten i ditt hem?

För att kunna använda termostaten krävs att du har ett WiFi-nätverk och att den är kompatibel med ditt värmesystem. Se om ditt värmesystem passar på: http://check.netatmo.com/ E96 472 52