Smartbroschyren nr 4 ute nu!

Vår Smartbroschyr är en levande broschyr, som ständigt utvecklas och förändras för att passa mot dagens krav på energismart belysning inom tajta kostnadsramar och erbjuda ett sortiment med hög tillgänglighet av samtliga produkter i lager, eller via våra butiker runt om i landet.
När du använder en Smartprodukt skall du veta att denna produkt är ”up to date” och en volymprodukt hos oss.

Smart_SkärmklippI smartbroschyren kommer fler och fler LED-produkter, alla dessa produkter är försedda med LED-moduler och driftdon (konverters), utvecklingen inom LED-tekniken går mycket snabbt framåt, detta gör att effekter (W) och ljusflöden (Lumental. lm) ständigt ändras, för att du som kund skall få tillgång till senaste informationen, hänvisar vi till elektroskandiabelysning.se, där du enkelt kan se senaste uppgifter på våra produkter. På hemsidan hittar du alla armaturer från Elektroskandia Belysning och inte bara Smartsortimentet.

Vill du ladda ned Smartbroschyren som pdf hittar du den här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *