Lagerlagt! S-One kat6 jack

Nu har vi Schneiders nya Rj45 Kat6-jacker på lager.

Actassi S-One är Schneiders nya serie nätverksjack. När man utvecklade S-One tog vi tillvara på de bästa egenskaperna från Actassi/LexCom jacket. En nyhet är att jacken endast består av en detalj och har en u-formad kabelingång med fixeringsbygel, vilket gör installationen snabb och smidig.

Jacket kan öppnas och stängas utan verktyg och kontakteras flera gånger. Andra saker som man förbättrat är de ergonomiska egenskaperna, som att jacket fått mjuka kanter och skyddade knivar. En nyhet är också att S-One jacken är certifierade för PoE+ (Power Over Ethernet), vilket innebär att jacken klarar gnistbildning mm som uppkommer när man strömförsörjer aktiv utrustning via nätverket. S-One kräver inga specialverktyg för montage.

Till katalog

Se demofilm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *