ElmaFlex 460

Med ElmaFlex 460 återuppfinner Elma tångamperemetern. Aldrig har det varit enklare att mäta ström i ett så stort område. Tången är gjord av ett mycket flexibelt material, som med en diameter på endast 7,5mm och en längd på 460mm gör det möjligt att komma åt på de mest otillgängliga platserna och på samma gång gripa om flera ledare på en gång.  

ElmaFlex 460 är ergonomiskt designad, så den kan användas med en hand och handskar. Instrumentet mäter True RMS ström i området från 0,2 till 3000A AC. Instrumentet är utrustat med en belyst display, datahold, automatiskt områdesval samt autoavstängning. ElmaFlex 460 uppfyller EN 61010-1 KAT IV 600V samt KAT III 1000V och levereras komplett inkl. batterier och manual.

Till katalog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *