Tuffast i klassen.

Du kan köra över den. Låta den ligga i gyttja och fukt. Spilla olja på den, utsätta den för solens starka strålar – eller låta den jobba i minusgrader. Men låt dig inte luras av den tuffa, rillade ytan. QWPK är även mjuk och smidig att jobba med. Den har helt enkelt alla de egenskaper som krävs av en anslutningskabel som måste klara extrema förhållanden – i gruvor, på byggen och skeppsvarv.

En riktig tuffing, kort sagt.

 

Användning

Halogenfri högflexibel väder- och oljebeständig anslutningskabel speciellt lämpad där kabeln utsätts för kraftig nötande och slitande belastning. För användning i torra, fuktiga eller blöta miljöer, t ex i industriella och jordbrukstekniska tillämpningar, värmeinstallationer förutsatt att det inte finns risk för kontakt med heta delar eller strålning. Lämplig för inkoppling av elverktyg såsom borrmaskiner och cirkelsågar, även för flyttbara motorer eller maskiner vid byggarbetsplatser, jordbruk och skeppsvarv. Även lämplig för fryshusinstallationer.

QWPK skarvsladd

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *