Nytt sortiment från LVI

LVI lanserar ett nytt sortiment oljefyllda elradiatorer.

LVI har växt stabilt som varumärke sedan starten i Sverige år 1922. Deras första fabrik i Lidköping som producerade vattenburna radiatorer expanderade under 1970-talet till att tillverka oljefyllda elradiatorer. Runt denna tidpunkt utformades de första Yali produkterna. Genom att använda de de mest varaktiga material som går att tillgå, sätter Yalis tidlösa utformning normen för hela industrin vad gäller kvalitet, design och prestanda. Under 1987 läggs handdukstorkar och elektroniska termstater till i portföljen, och då tekniken utvecklas, så utvecklas även Yali-sortimentet och vegetabilisk olja introducerades som ett nytt värmeöverförande medel.

Vilka är då nyheterna?

YALI DIGITAL Yali Digital_30 graden

Yali Digital är en modernt designad panelradiator med en mängd nya funktioner. Den digitala termostaten sitter diskret inhyst i sidopanelen och erbjuder en utmärkt kontroll av inomhustemperaturen. Precis som många av de andra radiatorerna i Yali sortimentet har Yali Digital en separat pekskärm med WiFi anslutning som tillval.

YALI COMFORT –Yali Comfort_30 graden

Både i nybyggen och renovering är Yali Comfort ett fantastiskt uppvärmningsalternativ till hemmet. En elektronisk termostat med lägesvred för temperatur/drift ger denna standard elradiator ett brett utbud av funktioner, som enkelt kan kontrolleras av användaren. Radiatorns yttemperatur kan enkelt ställas in och enheten kan kopplas till en extern klocka för tidsinställd drift.

KABA –Kaba_30 graden 1

Kaba är en perfekt extra värmekälla för de utrymmen i hemmet som inte används så ofta, till exempel garaget eller arbetsrummet. Dessa utrymmen behöver komfortvärme även om man inte regelbundet tillbringar så mycket tid där. Kaba är skapad för funktion och radiatorn har golvkonsoler som gör att den också kan användas som en flyttbar enhet. Ett enkelt temperaturvred gör Kaba till ett okomplicerat val för de utrymmen i hemmet som bara behöver en liten extra uppvärmning.

 YALI PARADA –Yali Parada_30 graden

Yali Parada har samma intelligenta funktioner som Yali Digital, ”öppet fönster funktion” och en elektronisk termostat med digital display, som enkelt kan sammankopplas till olika system. Parada har också separat temperaturkontroll på front- och bakpanelen för bättre energieffektivitet samt en barnsäker funktion med justerbar maximal yttemperatur.

YALI RAMO –Yali Ramo_30 graden

Den strömlinjeformade Yali Ramo har en attraktivt avdelad frontpanel, raka sidopaneler och ett dekorativt toppgaller. Det minimalistiska intrycket slår fullt ut i Yali Ramo, en utsökt designad radiator med slät front, som pryds av en rad distinkta grunda spår. Liksom hos alla radiatorer i sortimentet har Ramo en komfortabel, strålande värme tillhandahållen av en miljövänlig vegetabilisk olja.

En Instruktionsfilm som visar en montering samt inkoppling av de nya radiatorerna.

 

Mer information finns nedan.

LVI0012_Image brochure LVI_v6-SE

Crosslist-SE-A5-0214

LVI0031_Produktnyheter_SE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *