XLED SOL från Steinel, strålkastare som utnyttjar solenergi

XLED Sol är en strålkastare från STEINEL som utnyttjar solens energi för att driva LED-panelen. Ingen kabeldragning behövs! Tack vare modern teknik räcker det integrerade batteriet till 50 nätters ljus.

Ljuset styrs via den integrerade rörelsedetektorn (20 tändningar/natt) vid fulladdat batteri och belyser ca. 30m ². Batteriet (Li-Ion) laddas kontinuerligt via direkt solljus och ger tillräckligt laddning för att få ljus 365 dagar om året. Batteriet kan även laddas via micro-USB om solcellen ej sitter åt söder.

Solcellen kan även separeras från LED-panelen och monteras i starkare solljus via den medföljande förlängningskabel. Solcellen har ett inbyggt skymningsrelä, vilket gör att LED-panelen ej lyser dagtid. Den integrerade rörelsevakten tänder belysningen vid rörelse i bevakningsområdet. Det är också möjligt att ha grundljus under natten då ingen rörelse är detekterad. Perfekt att använda på ställen utan strömförsörjning eller där man önskar en självförsörjande enhet utan kabeldragning. Finns även som pollare

Läs mer» 

Ladda ner broschyr, klicka här» 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *