XUM Miniatyrfotocell med enastående prestanda från Telemecanique

Telemecanique Sensors erbjuder ett komplett program av miniatyrfotoceller , OsiSense XUM. Fotocellerna följer den standard på storlek som finns på marknaden och som är mycket popular inom den industriella världen på grund av kompakta enheter med höga prestanda.

Snabb och enkel installation:

Eftersom fotocellen är i miniatyrformat (31 x 20 x 11 mm), blir integrationen i maskinen riktigt enkelt. Monteringshålens avståndet är 25,4 mm och i enlighet med standarden på marknaden. Lysdioden är synlig 360° från långt håll vilker gör det enkelt att ställa in och montera fotocellen i rätt läge. Inställningen av fotocellen utförs enkelt på ovansidan och utgångskontakten kan enkelt justeras från sl till br kontakt med en liten switch.

Ett vakande öga som säkerställer dina applikationer:

OsiSense XUM är anpassad för en mängd industriella applikationer . Alla detekterings versioner ingår nu i programmet. Sändare / mottagare Sn=15 m, polariserad reflex Sn=5 m, transparent detektering Sn=2 m, direktavkänning Sn= 1 m och direkt med bakgrundsbortbländning Sn= 0,3 m.

För enkel anpassning i installationerna så finns det olika anslutningsmöjligheter: 2m kabel, M8 kontakt direkt på fotocellen eller med 3m kabel och en M12 kontakt i kabeländen.

Tack vare PBT kapslingen robusthet för tuffa miljöer så klarar fotocellen -25°C to 55°C, kapslingsklass IP67. Utmärkta egenskaper för applikationer i förpackningsmaskiner och transportbanesystem inom läkemedel och monteringsprocesser.

Ett stort utbud av monteringstillbehör och reflektorer för olika applikationer förenklar valet.

Bäst när det gäller:

Tack vare en kompakt storlek och produktoptimering så är fotocellen extremt energieffktiv. Och konstruerad för att monteras i trånga utrymmen. I händelse av hög exponering för ljuskällor, fotocellen XUM motstår upp till 10.000 lux glödlampsljus och upp till 40.000 lux solljus.

Sändare/mottagare, reflexavkänning och direktavkäning med bakgrundsbortbländning. Fotocellerna använder sig av infrarött ljus för att underlätta inställningen.

OsiSenseTM XUM en stor produkt i miniformat!

Telemecanique

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *