ASSA Pando Secure – en framtidssäker läsare

ASSA Pando™ Secure är en beröringsfri generisk läsare som ingår i ASSA:s nya generation av läsare.Pando har landat vit 2Pando Secure är en framtidssäker generisk läsare som hanterar 13,56 MHz teknologier: MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire EV1, iCLASS, samt SEOS. Dessutom kan två samtidiga kortteknologier hanteras, vilket skapar möjlighet att succesivt migrera. Läsaren har även stöd för att i framtiden kunna uppgraderas till kommande 13,56 MHz teknologier.

Pando Secure stöder Hi-O™ och CL20 kommunikation med dörrcentral. Med hjälp av Hi-O™ kan varje enhet (läsare, lås,o.s.v.) erbjuda intelligent driftövervakning i realtid.

Läsaren kan kopplas till ASSAs passersystem ARX eller RX WEB.

ASSA Pando Secure präglas av en tidlös och ergonomisk design med utbytbara skal som medger olika färgval. Läsarna levereras med svart skal i grundutförande och med silver eller vitt skal som tillval.

Läsarna är anpassade för inomhus och utomhusbruk.  För enkelt handhavande har läsaren strategiskt placerade upplysta symboler för kommunikation med användaren,grön och röd indikering för larmstatus, indikering för giltigt och ogiltigt kort samt indikering för PIN-kod. Knappsatsen är bakgrundsbelyst och knapparna är slittåliga av rostfritt stål.

Till webkatalog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *