XLED EVO, ny kraftfull strålkastare från Steinel

Den nya optimerade och kraftfulla strålkastaren XLED EVO ger nästan dubbelt så mycket ljus som sin föregångare. Men precis som tidigare modell passar den utmärkt där man vill använda en strålkastare med låg energiförbrukning och minimal underhållskostnad.

XLED är en vidareutveckling av Steinels XLED-serie med mer ljus och modernare LED. XLED 25 EVO ger nästan dubbelt så mycket ljus som sin föregångare XLED 25 (E7769066, -67).  XLED 10 EVO med ljusflöde på 2000 Im ger ungefär lika mycket ljus som tidigare modell XLED 25.  Liksom tidigare passar den utmärkt för entré, fasad, lastkaj, gårdsplan, dvs överallt där man vill använda strålkastare med låg underhålls- och driftskostnad.

Serie XLED finns med eller utan rörelsevakt. För att säkerställa ljuskvalité och lång livslängd för LED-lamporna är XLED strålkastarna försedda med en aktiv temperaturkontroll. Det innebär att drifttemperaturen kontinuerligt mäts vid dioderna. Vid för hög drifttemperatur kommer dioderna att automatiskt dimras vilket ger en lägre temperatur.

Läs mer»

.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *