Garo Ball, LED byggarbetslampa

Nyutvecklad byggarbetslampa med högkvalitativ LED teknik och extrem energieffektivitet – 120 lm/W, 35000h L70.

Lampan finns i 230V och 48 V utförande samt med nödfunktion till båda varianterna. Praktiska upphängningsfunktioner och möjlighet för stativ- eller magnetfäste. Armaturen är tillverkad i formsprutad polykarbonat för krävande byggmiljöer och konstruerad med en specialutvecklad diffuser som reflekterar ljuset åt sidorna. Vikten är ca 40% lättare än övriga fabrikat på marknaden. Samtliga lampor i 230V utförande är utrustad med två schukouttag för enkel vidarematning eller för annan elutrustning samt försedd med robust förlängningskabel, 7 m 3G1,5 H07RN-F.Nödljusarmaturerna är utrustade med NiMh-batterier och integrerad laddfunktion som klarar 2×30 min batteribackup och praktiska indikationslampor för att säkerställa funktionen för användaren.

Läs mer och beställ » 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *