Rörelsedetektorer MAGIC

Siemens, security Products lanserat nya passiva infraröda rörelsedetektorer för att skydda mot inbrott.

I dessa enheter används den patenterade tekniken Magic Mirror från Siemens, som sätter nya standarder när det gäller detektionskänslighet och möjliggör en extremt kompakt design. Magic Mirror-detektorerna är dessutom mindre känsliga för falsklarm.

Magic Mirror är en uppdatering av Siemens Black Mirror-teknik och har ett antal viktiga förbättringar.

Fördelar:

  • Överlägsen detekteringsfunktion med MAGIC-spegelteknologi
  • Modern och elegant design
  • Unik möjlighet till infällt montage
  • Komplett detektorserie i enbart två kapslingar
  • Energieffektiv och framtidssäkrad
  • Enkel, snabb och felfri installation

MACIC IR-detektorer

PDM-I12 IR-detektor, 12 m vidvinkel (E63 090 76)

PDM-I12T IR-detektor, 12 m wide vidvinkel med antimask (E63 090 77)

MAGIC-rörelsedetektor PDM-I12x är imponerande med sin moderna och eleganta design. Dess stil passar alla installationssistuationer. Tillsammans med en vidareutvecklad Visatec algorithm, dess patenterade MAGIC-spegel ger den en pålitlig detektering av inkräktare samtidigt som den är säker mot obefogade larm. Flexibel installation kan snabbt och felfritt göras tackvare funktioner som Automatisk gångtest och ett nytt End-of-Line koncept (EoL).

PDM-I18 IR-detektor, 18 m vidvinkel (E63 090 78)

PDM-I18T IR-detektor, 18 m wide vidvinkel med antimask (E63 090 99)

MAGIC-rörelsedetektor PDM-I18x är imponerande med sin moderna och eleganta design. Dess stil passar alla installationssistuationer. Tillsammans med en vidareutvecklad Visatec algorithm, dess patenterade MAGIC-spegel ger den en pålitlig detektering av inkräktare samtidigt som den är säker mot obefogade larm. Flexibel installation kan snabbt och felfritt göras tackvare funktioner som Automatisk gångtest och ett nytt End-of-Line koncept (EoL).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *