Kampanjpris på Isaro från Thorn

Isaro är Thorns nya prisvärda och funktionella armatur och ersättare till den populära Civic-armaturen. Elektroskandia levererar Isaro komplett med 8 meter kabel och 70W CDO-TT samt funktionstestad, för att förenkla er installation Isaro är mycket robust och tillverkad i grålackerat pulverkackerat aluminium med arm i omålad pressgjuten aluminium. Avsedd för stolpmontering på Ø60 mm arm eller sidomontering på Ø49–60 mm fäste. Ställbar lutning mellan –20° och +10 ° för exakt anpassning till befintliga stolpar. Hög optisk prestanda, kupa av plant glas (EFL) eller välvd polykarbonat (PC). Kapslingsklass IP66.  Utformad för enkel installation och skötsel med åtkomst till ljuskälla och driftdon uppifrån. Automatisk bortkoppling av spänningen gör underhållsarbetet säkert.

E77 338 12 ISARO 70/50W HID CL2 EFL m 8 meter kabel och 70W ljuskälla CDO-TT  

E77 338 13 ISARO 70/50W HID CL2 PC m 8 meter kabel och 70W ljuskälla CDO-TT 

Isaro finns även i andra utföranden bl.a. LED och Bi-Power (nattsänkning), för mer information kontakta Elektroskandia www.elektroskandia.se för mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *