Nu lanserar ABB ett komplett sortiment av motorkontroll- och eldistributionsprodukter.

Sortimentet för motorkontrollapplikationer sträcker sig från 9 A till 1050 A. För eldistribution klarar produkterna ända upp till 2650 A. Det nya kontaktor- och motorskyddssortiment ger användarvänlighet ny mening.

Tack vare ett brett driftspänningsomfång, inbyggt överspänningsskydd och en åttioprocentig minskning av spolens energikonsumtion hålls konstruktions- och monteringsprocesser korta och effektiva. ABB har med sitt nya kontaktor- och motorskyddssortiment lyckats reducera det nödvändiga antalet spolar till bara fyra stycken. Det totala antalet produkter har reducerats med hela 90 %. Färre artikelnummer förenklar logistik och minskar administrationskostnader samtidigt som det blir enklare att möta en ökad efterfrågan från kunder.

Den nya AF-serien finns i vårt sortiment och lagerfört på CL i Örebro, den nya serien ersätter den gamla A-kontaktorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *