”LED Your Light Shine”. Vårens stora kampanj från Philips.

LED-framtiden är här!

Utvecklingen inom LED går med en rasande fart. För att hålla dig uppdaterad kommer Philips och Elektroskandia att ha en gemensam rikstäckande kampanj med temat ”LED your light shine”. Med Philips nya LED-produkter har du nu möjlighet att skapa mycket energieffektiva belysningslösningar med extremt lång livslängd.

Belysningslösningar som sänker både energi- och underhållskostnaderna kraftigt och ger betydligt lägre totalkostnad för belysningen än konventionella belysningslösningar. Dessutom skonas miljön genom minskade CO2-utsläpp. Till skillnad från lågenergilampan är LED kvicksilverfri, tänder direkt och passar även i kalla miljöer samt ej känslig för stötar.

finger_pek

Klicka här för att de hela kampanjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *