Lufttätningsmanchetter och HaloX-O från Kaiser

HaloX-O monterings-system för platsgjuten betong

Det mångsidiga systemet med en rad olika frontdelar för platsgjuten betong möjliggör planering och användning av praktiskt taget alla belysnings- och högtalarfabrikat, oavsett om formen är rund eller kvadratisk. För lågspänningslampor är trafotunnlar och korttunnlar komponenter i programmet. Med förlängningsringar kan även djupare belysning och högtalare monteras. Systemet kan användas vid en taktjocklek från 160 mm.

Utrustad med KSK-tekonlogi för snabb och säker elinstallationer i betongkonstruktioner. Den innovativa knock-out lösningen öppnas med ett hammarslag och låser säkert flexslangar för både M20 och M25. Inget extra jobb krävs. Ingen kapning av flexslang behövs göras.
Läs mer om HaloX-O här»

Lufttätningsmanschett

Kaiser  garanterar lufttäta kabel- och rörgenomföring genom att använda deras lufttätningsmanschetter. Tack vare extrem god vidhäftning är manschetten väldigt enkel att montera. Den snabba monteringen sparar värdefull tid och garanterar lufttäthet vilket leder till lägre energikostnader. Finns i flera olika dimensioner för att passa just ditt behov. För fuktspärrar, takpapp, skiv- och träpaneler. Tål UV-ljus, halogen fri.
Läs mer om lufftätningsmanchetter från Kaiser här»

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *