En DALM för alla!

Nu finns en DALM IP-larmsändare för varje larmklass!

DALM IP-kommunikator levererar larmmeddelanden som SMS, Email eller TCP/IP till upp till tolv olika valfria mottagare.

Alla varianter av DALM har dels åtta digitala, fritt programmerbara ingångar, dels så kallad ”dialer capture” vilket innebär att DALM fångar in uppringd SIA, SIA HEX, Contact ID eller Robofon från ett uppringande larmsystem och konverterar till TCP/IP och/eller SMS och/eller email. Med DALM på plats möjliggörs också dubbelriktad kommunikation med hjälp av tillverkarens egen mjukvara mot ansluten larmanläggning för fjärrservice och fjärradministration.

 

DALM2000 GPRS EWM
Certifierad för inbrottslarm klass 1-2
Larm via GPRS till en larmcentral
Larm som TCP/IP, E-mail och SMS
E-nummer: 63 906 68
 
DALM3000 IP/GPRS EWM
Certifierad för inbrottslarm klass 1-4
Larm via IP och GPRS till en larmcentral
Larm som TCP/IP, E-mail och SMS
E-nummer: 63 906 66
 
DALM5000 IP/GPRS EWM
Certifierad för inbrottslarm klass 1-4 & brand
Larm via IP och GPRS till två larmcentraler
Larm som TCP/IP, E-mail och SMS
E-nummer: 63 900 05

DALM programmeras och driftsätts enkelt med hjälp av det molnbaserade verktyget EasyWebManager™ och tillhörande smartphone-app Dualtech EWM™, som finns tillgänglig för både iPhone och Android. Efter installation kan DALM fjärrhanteras och inställningar uppdateras med hjälp av samma verktyg – när som helst och varifrån som helst.

 


Dualtech EasyWebManager™ – för programmering, driftsättning och hantering av produkter i DALM-serien

Programmering och driftsättning av DALM – under fem minuter!

Dualtech EasyWebManager™ är ett nytt och revolutionerande enkelt verktyg för programmering, driftsättning och hantering av Dualtech´s produkter i DALM-serien. Konceptet består av en webportal för hantering av programmeringskonfigurationer och en smartphoneapp för programmering och driftsättning av DALM. Appen finns för både Android och iPhone.

Du skapar och hanterar dina programmeringsmallar för DALM i webportalen EasyWebManager™, därefter programmeras och driftsätts DALM i anläggningen på mindre än fem minuter – enbart med hjälp av smartphoneappen Dualtech EWM™.

Efter installation håller du koll på systemets status och hjälper din kund hantera eller ändra inställningar i DALM när som helst och varifrån som helst direkt från din mobiltelefon – enklare blir det inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *