Möt oss på SKYDD 18-21 spetember 2012 – norra Europas största mötesplats för säkerhetsbranschen

Säkerhet- och brandmässan SKYDD arrangeras vartannat år på Stockholmsmässan. SKYDD kan erbjuda besökaren en stor utställning med många aktiviteter och öppna seminariescener i mässhallen, ett utomhusområde för kranbilar med mera, ett brett konferensprogram och sist men inte minst en storslagen bankettmiddag.

Utställningen

På SKYDD samlas alla delar av säkerhetsbranschen i en utställningshall.
Utställarnas montrar, stora som små, är den viktigaste delen av mässan, men vi vill gärna bjuda på lite mer för att göra totalupplevelsen till något extra.

IT-säkerhet

Ett nytt område som introducerades på SKYDD 2008. Eftersom IT-tjänster integreras allt mer i traditionella säkerhetslösningar skapade vi tillsammans med Dataföreningen och SIG Security ett skräddarsytt seminarieprogram och utställning inom IT-säkerhet.

Aktiviteter

Bevakningstorget – I samarbete med BYA – Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd. 15 bevakningsföretag delar på en gemensam monter med debattscen där Leif GW Persson -kriminolog, författare, samhällsdebattör, m.m. håller uppskattade debatter och seminarier.

”Säker butik” – Ett antal leverantörer visar upp säkerhetslösningar

”IT-Säkerhet” – Intressanta föreläsningar där bland annat Sig Security, Dataföreningen samt utställarna inom området för IT-säkerhet kommer att medverka.

”Live Spel – Brand” – Samarbete över gränser skapar tid och räddar liv.
Tillsammans med Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) arrangerar SKYDD ett livespel om ett olycksförlopp. Besökaren får följa hela förloppet från att branden uppkommer till att branden släcks.

Utomhusområde

På utomhusområdet finns bl a kranbilarna som kan visa hela sin kapacitet utan att bli begränsade av takhöjden inne i hallen.

SKYDD-Banketten

SKYDD-banketten 2012 är årets största galamiddag för säkerhetsbranschen med utdelning av Detektor International Award 2012. Thomas ”Orup” Eriksson, en av sveriges populäraste popartister står för underhållningen.
SKYDD-Banketten arrangeras av Stockholmsmässan i samarbete med facktidningen DETEKTOR som står för marknadsföring och införsäljning av middagsbiljetter.

Monter A10:49 Elektroskandia Sverige AB

Elektroskandia kommer att på årets upplaga av Skydd visa bredden inom området Tele, Data & Säkerhet.
Fokus kommer att ligga på produktområdena Brandlarm, Inbrottslarm, Passerkontroll, Kameraövervakning och aktiva datanätsprodukter.

Biljetter

Registrera dig på länken här för fritt inträde till Skydd 2012.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *