Ny Smartbroschyr ute nu!

Detta är vår andra Smart-broschyr, som nu finns att beställa från oss, E99 577 10.
Tanken är att denna broschyr skall vara en levande broschyr, som ständigt utvecklas och förändras, för att passa mot dagens krav på energismart belysning inom vissa kostnadsramar och en omgående tillgänglighet av samtliga produkter.


När du använder en Smartprodukt skall du veta att denna produkt är ”up to date” och en volymprodukt hos oss.
I denna Version 2 finns nyheter såsom en Smart nya utomhusarmaturer med LED och sensor i IP65, nya tak och väggarmaturer med sensor och LED från 10-21W. Smart Infälld är kompletterad för IP44, samt Smart Repro finns nu i flera effekter. Smart Theo är en ny elegant plafond i glas och IP44.

Lycka till i din ljusplanering, vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *