Konsultbrännbollen en succé för 19:e året i rad

Den 14 juni arrangerades Elektroskandia Belysnings Konsultbrännboll i Stockholm för 19:e året i rad. En succé även detta år och med rekordmånga deltagare (även om det var tungt att få igång 14 lag med en fungerande spelordning, men till slut rullade det på bra).

Det här har varit en återkommande aktivitet för belysningskonsulterna i Stockholm och i år så var det 14 lag som kämpade om den åtråvärda troffén. Grattis Sonika som efter hårda matcher stod segrare detta år.

Efter brännbollen firades segern med de andra lagen på restaurang Josefinas och vem vinnaren i baren var förtäljer inte historien.

Elektroskandias Konsultbrännboll 2012 from Energismart on Vimeo.

Här nedan ser ni några bilder från eventet:

[nggallery id=2]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *