Framtidens halogenersättare från Hidealite

Multichipteknik och den nya patenterade comfortlinsen ger ett nästan bländfritt ljus som påminner om och motsvarar ljuset från en vanlig halogen när det gäller ljusbild, färg- temperatur och ljusmängd.

Armaturerna finns som 8W och 9W med drivdon för 230V fas-dimring, ersätter motsvarande 50W 230V downlight. Passar utmärkt för nyinstallation eller enkelt utbyte av befintliga energislukande 230V armaturer. 8W finns även som separat ljuskälla/modul exklusive drivdon för inbyggnad i vanliga armaturer för 50mm ljuskälla, ansluts till drivdon 600mA, t.ex Jolly HV E7452664.

Läs mer om Comfort-serien»
(Obs! Du måste vara inloggad på Elektroskandias hemsida för att kunna öppna länken.)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *