Nytt trådlöst larmpaket Magellan MG6250

Den trådlösa centralapparaten MG6250 är det senaste tilläget i Magellan serien av allt-i-ett centralapparater. MG6250 erbjuder en kombination av säkerhet, trådlös bekvämlighet, och attraktiva användarfunktioner.

Utöver detta så kännetecknas den av Paradox simultana sexkanals rapportering som låter den rapportera via IP, GPRS, GSM, SMS, röst och traditionell fast telefon. Vid panik eller larm så kan centralapparaten rapportera på alla sex kanalerna, Vilket försäkrar att rapporten kommer fram. Detta garanterar bekymmersfri, pålitlig kommunikation med larmcentralen.

MG6250 stödjer två separata säkerhetsövervakade områden med upp till 64 trådlösa sektioner. Utöver detta så stödjer centralapparaten även olika tillkopplingsnivåer: Hemma, Sov och Normal tillkoppling samt StayD, Paradox patenterade skyddsnivå som försäkrar bättre, anpassningsbart och skyddat boende. Eftersom Magellan smälter in väl i all dekor så kan den installeras var som helst i hemmet eller det mindre företaget. MG6250 är inte bara ett larmsystem utan kan användas för att lämna meddelanden, som en larmklocka, telefon, övervakningsenhet och mycket mer.

Magellan MG-6250 egenskaper:

 • Simultan Sexkanalig rapportering via GPRS, GSM, SMS, IP, Röst och traditionell fast telefon med fördefinierade kommunikationssekvenser för att spara installationstid.
 • 64 trådlösa sektioner och 2 larmområden
 • Inbyggd fyrbands GPRS/GSM modul med 2 SIM kort
 • Inbyggd radiosändare och mottagare (868 MHz)
 • Högtalartelefon via GSM eller fast telefon
 • Inbyggd röst och funktions rapportering (upp till 8 telefonnummer)
 • Tvåvägs röstkommunikation (via GSM eller fast telefon)
 • 16 användare och 16 fjärrkontroller

Larmpaketet E63 311 51 innehåller:
– 1 st Centralapparat MG-6250 inkl. nätadapter och batteri
– 2 st Trådlös IR-detektor med husdjursimmunitet 18 kg MG-PMD1P (E 63 311 01)
– 1 st Trådlös magnetkontakt MG-DCT1 (E 63 311 08)
– 1 st Trådlös fjärrkontroll MG-REM2 (E 63 311 06)

2 Responses to Nytt trådlöst larmpaket Magellan MG6250

 1. anders skriver:

  pris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *